0
0
0

Складаний садовий мішок Fiskars Ergo L 219L (1028373)

Немає в наявності
(0)
  • Виробник: FISKARS
  • Модель: 1028373
  • Наявність: Нет в наличии
1 399.00грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо

Складаний садовий мішок Fiskars Ergo L 219L (1028373) можна застосовувати для збирання листя, сміття, для зберігання речей та іграшок. Розкладається за допомогою пружини та має ємність 219 л. При цьому завдяки пружинному каркасу садовий мішок добре зберігає форму. Садовий мішок Фіскарс L 219L 1028373 виготовлений із міцного нейлону, якому не страшні ні волога, ні високі навантаження. Для зручності транспортування мішок має петлі. У складеному стані складаний мішок для саду займає мало місця. Також варто відзначити, що його поверхня легко чиститься від забруднень. Мішок Fiskars Ergo L 219L арт. 1028373 є відмінним поповненням садового інвентарю. Щоб замовити цей виріб вам потрібно лише зателефонувати нам за телефонами, вказаними на сайті. У найкоротші терміни товар виявиться у вас вдома.

Характеристики
  • Висота у складеному вигляді: 30 мм
  • Висота у розкладеному вигляді: 700 мм
  • Вага: 1630 гр
  • Місткість: 219 л
Опис

Інтернет-магазин «Агронавігатор» пропонує покупцям широкий асортимент Садових і Туристичних товарів. У нас можна купити садові ножі, ножі для щепленя, туристичні та кухонні ножі, а також вимірювальні прилади та засоби для щеплення рослинетикетки і таблички для маркування рослиндобриво для саду та городу, садовий інвентар і все необхідне, що Вам стане в нагоді на вашій присадибній ділянці.

Зручний каталог дозволить швидко зорієнтуватися на сторінках сайту і вибрати потрібний продукт.

Доставка товару здійснюється в будь-яке місто України компанією Нова Пошта, Міст ЕКСПРЕС, Укр Пошта, Джастін.

Ви можете вибрати найбільш підходящу форму оплати - готівкою при оплаті післяплатою або перекладом на банківську карту, так само ви можете оплатити товар за безготівковим розрахунком з ПДВ або на ФОП.

У нас Ви зможете вибрати і купити товар який вище описаний за найкращою ціною в каталозі садового інструменту schetelig.com.ua з доставкою по Запоріжжю, Харкову та інших регіонах України. Подивіться і купіть також від відомих виробників: ARSVictorinox, з доставкою по Херсону, Вінниці та інших регіонах України. А також найкращі пропозиції по всім садовим товарам які Ви підберете в магазині. Наприклад для того щоб оформити покупку на садову лопату і граблі - додайте в корзину товар, і виберіть спосіб оплати і доставки. Потім, вкажіть Ваші дані, і ми оформимо поставку обраного товару.

Нагадуємо, що для постійних покупців працюють знижки, які дозволять купити садовий інвентар за найвигіднішими цінами.

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.