0
0
0

Алюмінієва лопата Fiskars для снігу і зерна (1001637)

Немає в наявності
(0)
  • Виробник: FISKARS
  • Модель: 1001637
  • Наявність: Нет в наличии
1 799.00грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо

Совкова лопата для снігу і зерна Fiskars 1001637 являє собою багатофункціональний інструмент який можна застосовувати як лопата для прибирання снігу в зимовий сезон або як совкова лопата для переміщення зерна в теплу пору року або інших сипучих матеріалів. Виробник не рекомендує піспользовать лопату Fiskars 142000 для інтенсивних будівельних робіт. Для цього краще використовувати великі будівельні лопати. Держак лопати для снігу і зерна Fiskars 1001637 виготовлений з берези, дуже практичний в роботі. Дерево піддають шліфуванню, для того щоб уникнути наявності скалок. До того ж, держак має малу вагу, що сприятливо впливає на м'язи спини. Держак лопати для прибирання снігу і зерна має D-образну, ергономічну ручку з пластика. Для виробництва совка лопати використовують алюмінієвий сплав який поетапно загартовують для захисту від фактора корозії і деформації інструменту. Зручна в експлуатації, має стильний дизайн, кращу ціну серед конкурентів і максимум практичності, лопата для прибирання снігу Фіскарс 1001637 стане практичною покупкою для Вас.

Характеристики
  • Вага - 1400 г
  • Довжина - 1268 мм
  • Ширина - 310 мм
  • Країна виробник - Фінляндія
Опис

Інтернет-магазин «Агронавігатор» пропонує покупцям широкий асортимент Садових і Туристичних товарів. У нас можна купити Секатори садові, а також пили і сучкорізистрічку для щепленнядобриво для саду та городу, садовий інвентар і все необхідне, що Вам стане в нагоді на вашій присадибній ділянці.

Зручний каталог дозволить швидко зорієнтуватися на сторінках сайту і вибрати потрібний продукт.

Доставка товару здійснюється в будь-яке місто України компанією Нова Пошта, Міст ЕКСПРЕС, Укр Пошта, Джастін.

Ви можете вибрати найбільш підходящу форму оплати - готівкою при оплаті післяплатою або перекладом на банківську карту, так само ви можете оплатити товар за безготівковим розрахунком з ПДВ або на ФОП.

У нас Ви зможете вибрати і купити товар за найкращими цінами від відомих виробників: Felco, Lowe, з доставкою по Херсону, Вінниці та інших регіонах України.

Купити Автомобільний совок для прибирання снігу Fiskars в нашому магазиі можна, зробив заказ через корзину або подзвонивши за телефоном:

+38(050)-442-80-20;

+38(068)-711-82-08

Нагадуємо, що для постійних покупців працюють знижки, які дозволять купити садовий інвентар за найвигіднішими цінами.

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.