0
0
0

Клин для валки дерев Bahco 6310

(0)
  • Виробник: Bahco
  • Модель: 6310
  • Наявність: Є в наявності
890.00грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо

Клин для валяння дерев Bahco 6310 застосовується для розколювання дров. Іноді для того, щоб розколоти колоду великого діаметра, необхідно застосувати не один, а кілька клинів. Клин для розколювання дров Bahco 6310 – це незамінний інструмент при заготівлі дров. Використання клина набагато безпечніше, ніж використання сокири, завдяки простоті використання Ви легко зможете заготовити дрова на зиму. Клин Бако може знадобитися при упорядкуванні старих садів, що часто передбачає порятунок від великих дерев, що доживають свій вік. Розколювати такі дерева найлегше спеціальними клинами.

Характеристики
  • Довжина - 240 мм
  • Вага - 410 г
  • Країна виробник - Швеція
Опис

Інтернет-магазин «Агронавігатор» пропонує покупцям широкий асортимент Садових і Туристичних товарів. У нас можна купити садові ножі, ножі для щепленя, туристичні та кухонні ножі, а також вимірювальні прилади та засоби для щеплення рослинетикетки і таблички для маркування рослиндобриво для саду та городу, садовий інвентар і все необхідне, що Вам стане в нагоді на вашій присадибній ділянці.

Зручний каталог дозволить швидко зорієнтуватися на сторінках сайту і вибрати потрібний продукт.

Доставка товару здійснюється в будь-яке місто України компанією Нова Пошта, Міст ЕКСПРЕС, Укр Пошта, Джастін.

Ви можете вибрати найбільш підходящу форму оплати - готівкою при оплаті післяплатою або перекладом на банківську карту, так само ви можете оплатити товар за безготівковим розрахунком з ПДВ або на ФОП.

У нас Ви зможете вибрати і купити товар який вище описаний за найкращою ціною в каталозі садового інструменту schetelig.com.ua з доставкою по Запоріжжю, Харкову та інших регіонах України. Подивіться і купіть також від відомих виробників: ARSVictorinox, з доставкою по Херсону, Вінниці та інших регіонах України. А також найкращі пропозиції по всім садовим товарам які Ви підберете в магазині. Наприклад для того щоб оформити покупку на садову лопату і граблі - додайте в корзину товар, і виберіть спосіб оплати і доставки. Потім, вкажіть Ваші дані, і ми оформимо поставку обраного товару.

Нагадуємо, що для постійних покупців працюють знижки, які дозволять купити садовий інвентар за найвигіднішими цінами.

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.