0
0
0

Граблі для ґрунту (16 зубів) Fiskars QuikFit (1000654)

Немає в наявності
(0)
  • Виробник: FISKARS
  • Модель: 1000654
  • Наявність: Нет в наличии
899.00грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо

Граблі для ґрунту (16 зубів) Fiskars QuikFit (1000654) необхідний інструмент на будь-якій присадибній ділянці та на дачі. Граблі садові Фіскарс 1000654 використовують для подрібнення ґрунтових грудок, розпушування та вирівнювання ґрунту, розкидання мульчі, а також для аерації ґрунту. Граблі для ґрунту ідеально підходять для підготовчих робіт перед посівом насіння. Зуби граблів Fiskars 1000654 виготовлені з міцної, загартованої сталі та мають зручну систему швидкої фіксації на держаку QuikFit, що забезпечує надійне кріплення граблів до держака. Держак для системи QuikFit пройде окремо і має кілька варіантів довжини. Садові граблі Fiskars це найкращий вибір для вашої присадибної ділянки. Інструмент фінської компанії Фіскарс це найкраще співвідношення ціна – якість.

Характеристики
  • Кількість зубів - 16 шт.
  • Довжина - 205 мм
  • Ширина - 400 мм
  • Вага - 493 г
  • Країна виробник - Фінляндія
Опис

Інтернет-магазин «Агронавігатор» пропонує покупцям широкий асортимент Садових і Туристичних товарів. У нас можна купити Секатори садові, а також пили і сучкорізистрічку для щепленнядобриво для саду та городу, садовий інвентар і все необхідне, що Вам стане в нагоді на вашій присадибній ділянці.

Зручний каталог дозволить швидко зорієнтуватися на сторінках сайту і вибрати потрібний продукт.

Доставка товару здійснюється в будь-яке місто України компанією Нова Пошта, Міст ЕКСПРЕС, Укр Пошта, Джастін.

Ви можете вибрати найбільш підходящу форму оплати - готівкою при оплаті післяплатою або перекладом на банківську карту, так само ви можете оплатити товар за безготівковим розрахунком з ПДВ або на ФОП.

У нас Ви зможете вибрати і купити товар за найкращими цінами від відомих виробників: Felco, Lowe, з доставкою по Херсону, Вінниці та інших регіонах України.

Купити Автомобільний совок для прибирання снігу Fiskars в нашому магазиі можна, зробив заказ через корзину або подзвонивши за телефоном:

+38(050)-442-80-20;

+38(068)-711-82-08

Нагадуємо, що для постійних покупців працюють знижки, які дозволять купити садовий інвентар за найвигіднішими цінами.

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.