0
0
0

Граблі для троянд Fiskars Xact S 230 мм (1027038)

Немає в наявності
(0)
  • Виробник: FISKARS
  • Модель: 1027038
  • Наявність: Предзаказ
1 399.00грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо

Граблі для троянд Fiskars Xact S 230 мм (1027038) необхідний інструмент на будь-якій присадибній ділянці та на дачі. Граблі садові Фіскарс 1027038 використовують для збирання ділянки від опалого листя, очищення газону від скошеної трави, вирівнювання та підготовки ґрунту перед посівом насіння, для внесення мульчі. Завдяки невеликим розмірам, граблями зручно працювати між грядками та рослинами. Зуби граблів Fiskars 1027038 виготовлені з міцної нержавіючої сталі стійкої до зношування та іржі. Держак виготовлений з кованого міцного сплаву алюмінію, що надає легкості всьому інструменту, зменшуючи стомлюваність при тривалій роботі граблями. Садові граблі Fiskars це найкращий вибір для вашої присадибної ділянки. Інструмент фінської компанії Фіскарс це найкраще співвідношення ціна – якість.

Характеристики
  • Довжина - 1655 мм
  • Ширина - 223 мм
  • Вага - 795 г
  • Країна виробник - Фінляндія
Опис

Інтернет-магазин «Агронавігатор» пропонує покупцям широкий асортимент Садових і Туристичних товарів. У нас можна купити Секатори садові, а також пили і сучкорізистрічку для щепленнядобриво для саду та городу, садовий інвентар і все необхідне, що Вам стане в нагоді на вашій присадибній ділянці.

Зручний каталог дозволить швидко зорієнтуватися на сторінках сайту і вибрати потрібний продукт.

Доставка товару здійснюється в будь-яке місто України компанією Нова Пошта, Міст ЕКСПРЕС, Укр Пошта, Джастін.

Ви можете вибрати найбільш підходящу форму оплати - готівкою при оплаті післяплатою або перекладом на банківську карту, так само ви можете оплатити товар за безготівковим розрахунком з ПДВ або на ФОП.

У нас Ви зможете вибрати і купити товар за найкращими цінами від відомих виробників: Felco, Lowe, з доставкою по Херсону, Вінниці та інших регіонах України.

Купити Автомобільний совок для прибирання снігу Fiskars в нашому магазиі можна, зробив заказ через корзину або подзвонивши за телефоном:

+38(050)-442-80-20;

+38(068)-711-82-08

Нагадуємо, що для постійних покупців працюють знижки, які дозволять купити садовий інвентар за найвигіднішими цінами.

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.