0
0
0

Вила садові Fiskars Ergonomic (1001413)

Немає в наявності
(0)
  • Виробник: FISKARS
  • Модель: 1001413
  • Наявність: Нет в наличии
1 499.00грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо

Вила садові Fiskars Ergonomic (1001413) необхідний інструмент на присадибній ділянці та дачі. Використовують садові вила для розпушування ґрунту, збирання скошеної трави, аерації ґрунту, скопування ґрунту та збирання врожаю. Вила для компосту Фіскарс виготовлені з високоміцної сталі, що містить бір, зубці проходять двоступінчасте загартування, що підвищує надійність і термін служби інструменту. Кут підйому 26 градусів зводить до мінімуму навантаження на м'язи. Держак металевий з не ковзним покриттям SoftGrip, що забезпечить щільне і зручне захоплення., має D-подібну рукоятку, що забезпечує надійне та зручне утримання вил. Дозволяє зберігати інструмент у підвішеному положенні, що дуже зручно при обмеженій площі сараю або гаража. Робоча частина вил та живців з'єднуються за допомогою зварювання, що гарантує садовим вилам Fiskars 1001413 довгий термін служби. Садовий інструмент Fiskars це інструмент з найкращим співвідношенням ціна – якість.

Характеристики
  • Довжина - 1210 мм
  • Ширина - 210 мм
  • Вага - 2200 г
  • Країна виробник - Фінляндія
Опис

Інтернет-магазин «Агронавігатор» пропонує покупцям широкий асортимент Садових і Туристичних товарів. У нас можна купити Секатори садові, а також пили і сучкорізистрічку для щепленнядобриво для саду та городу, садовий інвентар і все необхідне, що Вам стане в нагоді на вашій присадибній ділянці.

Зручний каталог дозволить швидко зорієнтуватися на сторінках сайту і вибрати потрібний продукт.

Доставка товару здійснюється в будь-яке місто України компанією Нова Пошта, Міст ЕКСПРЕС, Укр Пошта, Джастін.

Ви можете вибрати найбільш підходящу форму оплати - готівкою при оплаті післяплатою або перекладом на банківську карту, так само ви можете оплатити товар за безготівковим розрахунком з ПДВ або на ФОП.

У нас Ви зможете вибрати і купити товар за найкращими цінами від відомих виробників: Felco, Lowe, з доставкою по Херсону, Вінниці та інших регіонах України.

Купити Автомобільний совок для прибирання снігу Fiskars в нашому магазиі можна, зробив заказ через корзину або подзвонивши за телефоном:

+38(050)-442-80-20;

+38(068)-711-82-08

Нагадуємо, що для постійних покупців працюють знижки, які дозволять купити садовий інвентар за найвигіднішими цінами.

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.